top of page
Alle handen in

Hi there!

Ik ben een groot fan van teamwork en geloof er heilig in dat samenwerken met andere toppers de sleutel is tot echt succes.

 

Op deze pagina stel ik dan ook graag wat professionals aan je voor met wie ik een fijne samenwerking heb.

Sqin Huidinstituut

BergcareCustomerShootSqinHR-3.jpg

Carola Janssen

Hoi, mijn naam is Carola Janssen en ik heb al vanaf het jaar 2000 een salon in Elst. Begonnen aan
huis, maar inmiddels alweer sinds 2011 in het centrum van Elst.


Bij SQIN Huidinstituut streven we naar het beste voor jouw huid. Onze salon biedt een scala aan huidverbeterings- en schoonheidsbehandelingen die gericht zijn op het verminderen van huidproblemen en het bieden van een heerlijk ontspannende ervaring.


Kwaliteit, resultaat, service en nazorg staan bij ons hoog in het vaandel. In onze salon werken we uitsluitend met de beste producten voor jouw huid, zoals Reviderm, Obagi en Glymed Door deze te combineren met hoogwaardige behandelingen en apparatuur, waaronder NeoGen, Pascaud Contour, Skinpen, Peelingen en Microdermabrasie, laten we jouw huid weer stralen. Ik verwelkom je graag in mijn salon.
 
ONZE EXPERTISE
Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van diverse huidproblemen, zoals acne, rimpels en een droge huid. In onze salon voorzien we je graag van advies over de beste behandeling voor jouw huid, inclusief de juiste producten, en stellen we een effectief behandelplan op. Daarnaast bieden we ook lichaams-, hand- en voetbehandelingen, browbehandelingen en laserbehandelingen aan. We informeren je graag over al onze mogelijkheden! Mocht je op onze website niet vinden wat je zoekt, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

bottom of page