top of page
Image by Matthias Heil
Darmherstel traject

Ontdek een leven zonder darmklachten! Boek nu een kennismakingsgesprek.

Loop je al lange tijd rond met chronische darmklachten? Voel je je opgebrand, zonder energie om leuke dingen te ondernemen? Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd, en niemand lijkt je serieus te nemen.

Stel je eens voor hoe jouw leven eruit zou zien zonder deze klachten. Hoe zou het voelen om volgens je volledige potentieel te leven?

 

Magisch toch?

Waarom zou je genoegen nemen met 'oké'?

Dit traject is ontworpen voor degenen die helemaal klaar zijn met het reguliere circuit en geen steek verder komen. Het is voor degene die de regie wil nemen over zijn of haar gezondheid en geluk, weer voluit wil leven, de kern van de oorzaak wil aanpakken en wil transformeren naar de beste versie van zichzelf. Een traject voor mensen met een 'niet lullen, maar poetsen' mentaliteit.

In dit traject gaan we met behulp van een ontlastingsonderzoek jouw darm van binnen naar buiten keren. Geen pleisters plakken, maar écht begrijpen wat er speelt.

Gedurende 6 maanden werken we aan essentiële aspecten zoals voeding, stress, mindset, bioritme, en beweging.

Voel je een "JA!"? Boek dan een call in en laten we kennismaken. Ontdek hoe dit traject jouw leven kan transformeren.

Dit mag je verwachten:

  • Intakegesprek 1 - 1,5 uur (in Arnhem of via Teams);

  • Na het intakegesprek ontvang je een uitgebreide uitwerking van het gesprek met daarin adviezen waar je direct mee aan de slag kunt;

  • 5 vervolgconsulten van 30 - 45 min (in Arnhem of via Teams);

  • Ontlastingsonderzoek t.w.v. 250,- waarin de spijsverteringscapaciteit, pH waarde, darmbacteriën, schimmels/gisten, ontstekingen, lekkende darm en nog veel meer wordt onderzocht;

  • Mijn e-book: Hup, de keuken in;

  • Onbeperkt whatsapp- en mailcontact;

  • Leven zonder darmklachten = onbetaalbaar;

Investering 899,-

of

4 termijnen van 230,-

Zo gaan we te werk 

1. Intakegesprek

Tijdens het eerste consult leren we elkaar kennen en brengen we jouw situatie in kaart. Ik verzamel o.a. informatie over de werking van jouw spijsvertering, hormonen, bioritme, voedingspatroon en stressgerelateerde klachten. 

2. Tijdens de intake

Ik leg op basis van jouw klachten de verbanden uit hoe de werkingsmechanismes in jouw lichaam werken zodat je snapt hoe alle processen in jouw lichaam werken.

3. Plan uitwerken

Binnen 3 dagen na ons gesprek ontvang je van mij een advies op maat. Hierin houd ik rekening met jouw wensen en leefstijl zodat het altijd passend is.

4. Vervolg consulten

We plannen om de 4 weken een (online) consult. Tijdens deze gesprekken bespreken we jouw voortgang en passen we het plan waar nodig aan. 

5. Stel al je vragen

Tijdens het traject sta ik volledig tot jouw beschikking. Al jouw vragen mag je stellen via Whatsapp of de mail. Ik vind het belangrijk dat jij je ten alle tijden gehoord voelt!

bottom of page