emb-test

WAT IS EEN EMB BLOEDTEST?

EMB TEST

Meten = weten

Met een reguliere bloedtest kun je testen op bepaalde tekorten en verstoringen, zoals infecties, bloedarmoede en ijzertekort. Maar in jouw bloed is nog veel meer informatie te vinden. Met een EMB test onderzoek je of er in jouw lichaam energetische belastingen aanwezig zijn. Dit is een meer holistische aanpak als aanvulling op een regulier bloedonderzoek.

WAT IS EEN EMB TEST?

Een energetisch morfologische bloedtest (EMB) laat zien of je tekorten, verstoringen, virussen of bacteriën in jouw lichaam hebt. Natuurlijk wordt er ook gekeken naar de reguliere bloedwaarden, zoals bloedplaatjes, hemoglobine, rode en witte bloedcellen. Daarnaast wordt er in een EMB test op energetisch niveau gekeken of er ´problemen´ in jouw lichaam aanwezig zijn. De resultaten worden vervolgens gebruikt om het zelfherstellend vermogen van jouw lichaam te ondersteunen.

HOE WERKT HET?

Met een vingerprik neem ik een paar druppels bloed bij je af. Die gaan naar het lab, waar jouw bloed grondig wordt onderzocht. Zodra ik de resultaten van de EMB test - na ongeveer drie weken - binnen heb, ga ik aan de slag met een analyse en een speciaal op maat gemaakt advies. Vervolgens kijken we samen hoe we jou weer gezond, blij en fit kunnen laten voelen!

WAAROM EEN EMB TEST?

Loop je al een tijdje rond met vage klachten? Voel je je futloos, moe en slaap je niet al te best? Dan is het tijd om eens goed uit te zoeken wat er aan de hand is.

Met een EMB test word je onder andere getest op:

-     Darmverstoring (zoals prikkelbare darmsyndroom)

-     PCOS of andere menstruatieklachten

-     Parasiet- en schimmelbelasting (zoals candida)

-     Burn-out 

-     Chronische vermoeidheid

-     Vitaminen en mineralen

-     Huidklachten zoals eczeem of psoriasis

-     Snel last van griepjes of virussen (immuunsysteem)

-     Virale, bacteriële en toxische belasting (of je teveel vrije radicalen in je lichaam hebt)

-     Leverbelasting

BENIEUWD HOE DE UITSLAG VAN EEN EMB TEST ERUIT ZIET?

Download hieronder een voorbeeld

VOORBEELD EMB TEST