top of page
143A4397.jpg

Info & FAQ

Wellicht dat je nog met wat vragen zit. Hoe gaat een traject in zijn werk? Voor wie is het? Worden de consulten vergoed door jou zorgverzekeraar? 

Op deze pagina vind je de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Stel hem gerust via de mail door op de link hieronder te klikken.

 • Waar vinden de consulten plaats?
  Ik heb een praktijkruimte in Arnhem op de burgemeester matsersingel 200. Hier ben je van harte welkom! Woon je ver weg en wil je liever een online consult? Dat kan uiteraard ook. Geef dit dan aan bij het maken van een afspraak.
 • Hoe is de bereikbaarheid van de praktijkruimte?
  Er is voldoende gratis parkeerruimte voor de deur. Ook is er een lift aanwezig mocht je slecht ter been zijn.
 • Worden de consulten vergoed door mijn zorgverzekeraar?
  Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging MBOG. Meestal is er een maximale vergoeding per afspraak indein je aanvullend verzekerd bent. Check dit voor de zekerheid bij jouw zorgverzekeraar. De meeste verzekeraars vergoeden 40 euro per dag. Ben je in loondienst? De kans dat jouw werkgever een potje heeft voor werknemers om aan coaching / therapie / zelfontwikkeling te doen is groot! Check dit bij bijvoorbeeld je HR afdeling.
 • Kan ik met het openbaar vervoer komen?
  Er stopt een bus direct voor het Matserhuis. (lijn 14, 331, 5 en 56) Station Arnhem-Zuid is op loopafstand (800 meter)
 • Hoe verloopt de betaling?
  Na het consult ontvang je van mij een factuur die je via ideal kunt betalen. Bij een traject heb je de mogelijkheid om in termijnen te betalen.
 • Hoe verloopt het consult?
  Ik start altijd met een kennismakingsgesprek. Dit gesprek duurt ongeveer een uur tot 1,5 uur en gebruik ik om jouw klachten goed in kaart te brengen. Tijdens dit gesprek stel ik vragen over jouw hulpvraag, hoe je voedingspatroon eruit ziet, of je ooit medicatie hebt gebruikt, ziektegeschiedenis, ontlastingspatroon, stress, slaap, beweging. Echt alles komt aan bod! Aan de hand van jouw antwoorden maak ik een tijdlijn om te achterhalen hoe en wanneer jouw klachten zijn ontstaan. Na dit gesprek geef ik advies hoe we het traject verder vorm kunnen geven. Wellicht is aanvullend onderzoek nodig zoals het uitvoeren van een bloedtest of ontlastingsonderzoek, maar dit gaat altijd in overleg met jou. Na dit gesprek ontvang je van mij een behandelplan waarin ik de focus leg op voeding, leefstijl, eventueel suppletie en overige adviezen.
 • Hoe lang duurt een consult?
  Het intakegesprek duurt 1 tot 1,5 uur. Een vervolgconsult ongeveer 30 tot 60 minuten.
 • Moet ik dingen meenemen?
  Nee, dit is niet nodig. Heb je recent nog een (bloed)onderzoek elder gedaan, dan kan het handig zijn om deze uitslagen bij de hand te hebben. Hier kunnen we dan samen naar kijken.
bottom of page