top of page

Heb jij darmklachten zoals het prikkelbaar darmsyndroom (PDS), SIBO, vaak last van obstipatie of juist diarree? Of heb je wellicht de ziekte van crohn of colitis ulcerosa en word je al jaren van het kastje naar de muur gestuurd? De zin: 'We weten het niet' komt je nu onderhand je neus uit, maar toch ben je nog op internet aan het speuren voor DE oplossing.

 

Stop dan maar met zoeken en laat mij je helpen!

Ik ben Claire Leeuw, orthomoleculair-kPNI therapeut, gespecialiseerd in het verhelpen van darmklachten. Ik begrijp dat de term orthomoleculair kPNI therapeut wat complex kan klinken. Ik heb zelf ook op moeten oefenen op de uitspraak, maar het betekent simpelweg dat ik jarenlang heb gestudeerd over alles wat met het menselijk lichaam, vooral de darmen, te maken heeft.

 

Hoe fijn zou het zijn om eens uit te zoeken hoe het komt dat jij altijd last hebt van een opgeblazen buik? Of elke keer moet rennen naar de w.c. omdat je het bijna niet kunt ophouden? Je hebt waarschijnlijk al van alles geprobeerd alleen die oplossing... die mis je. Is het voeding? Stress? Een allergie?

 

Wat nou als ik je vertel dat het anders kan? Dat je controle kunt krijgen over je darmstelsel? Je vol zekerheid de dag kunt beginnen. Een gezonde relatie met eten kunt krijgen en zelfs zonder na te denken kunt genieten van een avondje uiteten? 

Persoonlijke aandacht staat bij mij voorop! Ik weet als geen ander hoe het voelt om niet serieus genomen te worden. Gelukkig kan het ook anders. Ik ga samen met jou al je klachten nauwkeurig in kaart brengen, zodat je advies op maat krijgt. Daarbij maak ik ook gebruik van verschillende onderzoeksmethoden zoals een ontlastingsonderzoek, bloedtest of hormoonprofiel.

Als je op zoek bent naar de oplossing voor jouw darmklachten, dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik kan je helpen om de juiste stappen te zetten om je doelen te bereiken. 

 

Neem contact met me op en laat me je helpen je doelen te bereiken!

OrthomoleClaire
E-book weg met PDS! .png
Het symptoom is nooit het echte probleem.

Het is een uiting van het lichaam dat iets onderliggends aandacht nodig heeft.

Wat anderen zeggen

Daisy van der Linden

Claire heeft mij ontzettend geholpen met mijn chronische vermoeidheid en opgeblazen gevoel. Met een plan op maat en aanvulling van diverse supplementen heb ik inmiddels (we hebben er even aan moeten werken, maar de aanhouder wint!) minder last van mijn vermoeidheid, wat ik na jaren ziekenhuizen niet meer had durven dromen. Ook mijn opgeblazen gevoel, waardoor ik soms uren met vreselijke kramp op mijn werk zat, heb ik – na eliminatie van bepaald voedsel waar ik niet goed tegen bleek te kunnen – niet meer gehad. Ik ben Claire onwijs dankbaar voor haar hulp, tijd, lieve woorden en het niet opgeven! 

Marcella Conceicao Lima

Claire neemt echt de tijd om naar je verhaal te luisteren en goed te achterhalen wat je klachten zijn. Wanneer je uitslagen binnen zijn neem je deze samen door zodat je, in mijn geval als leek, ook begrijpt wat er staat. Insteek is je lichaam beter maken op een duurzame manier. Dat is heel fijn. Ik merk goed verschil in mijn lijf en aan mijn huid. Vooral als ik weer vaker eet wat eigenlijk minder goed voor
mij is, merk ik dat verschil in huid, darmen en energie/focus. Ik weet dus echt waar ik het voor doe! Claire is goed bereikbaar wanneer je vragen hebt en denkt graag mee. Bedankt Claire!

Marianne de Vette

Wat een inzichten!!! Claire is zeer deskundig en betrokken. Het heeft mij heel veel gebracht. Onvoorstelbaar wat je met eenvoudige aanpassingen al kunt bereiken.  
Alles word je duidelijk uitgelegd en het is haalbaar.
 
Bovendien is het ook nog mooi meegenomen wanneer je geholpen wordt door een zeer empathische vrouw.

Mijn aanbod

Voorkeur voor meer flexibiliteit?

Dat kan natuurlijk ook!

 

Kies dan voor een los consult

Het eerste consult neemt ongeveer 1 tot 1,5 uur in beslag. We nemen rustig de tijd om alles te bespreken en een effectief plan van aanpak op te stellen.

Na het consult ontvang je een gedetailleerde samenvatting met op maat gemaakt leefstijladvies. Hierin staan voeding, suppletie en ontspanning centraal, allemaal afgestemd op jouw behoeften.

 

Een vervolgconsult beslaat gemiddeld 30 tot 60 minuten.

Consultprijs 119,-

Vervolgconsult 59,- per 30 min 

Avocado's

Elk lichaam is uniek en verdient een persoonlijke aanpak

 

Wat je nodig hebt om voorgoed van je klachten af te komen is een stevige fundering. Je kunt wel probiotica blijven nemen, maar iets plakken wat stuk is gaat niet werken. We zijn het verleerd om een stapje terug te doen naar de basis. Zonder een stevig fundament, kom jij nooit van klachten af.

Je brein, spijsvertering, metabolisme, hormonen, en immuunsysteem werken allemaal samen. Loopt één of meerdere processen niet soepel? Dan ontstaat een disbalans wat zich kan uiten in verschillende uiteenlopende klachten.

Zie jij door de bomen het bos niet meer en wil je jouw klachten serieus en grondig aanpakken?

 

Samen werken we aan een gezonde levensstijl, zodat je klachten verminderen en je weer vol energie en vitaal kunt leven.

CHRONISCHE ZIEKTES

Symptomen en klachten zijn uitingen van het lichaam dat er iets aan de hand is. Een klacht betreft nooit één oorzaak. Ik ga samen met jou op zoek naar de oorzaak zodat we het probleem bij de kern kunnen aanpakken.

ADVIES OP MAAT

Er is geen one sizes fit all en daarom maak ik een plan wat helemaal afgestemd is op jouw leven. Geen dieet, geen tijdelijke aanpassingen, nee we gaan voor structurele verandering en ik help jou bij jouw nieuwe leefstijl.

VOL ENERGIE

Voel je je vaak moe en futloos? Dat kan natuurlijk ook door iets anders komen dan alleen voeding. Zijn er dingen die jou teveel energie kosten? En weet je wat jou energie geeft? Samen gaan we hier dieper op in.

Darmtherapeut
Over mij

Ik ben dus Claire Leeuw, woon in Elst en heb een praktijkruimte in Arnhem.

 

Zelf legde ik een lange weg af om balans in mijn leven te vinden. Zo kwam ik er een paar jaar geleden achter dat ik PCOS (polycysteus-ovariumsyndroom) heb, slike structureel elk voorjaar medicatie voor mijn hooikoorts, had het prikkelbare darmsyndroom en altijd hoofdpijn. Mijn huisarts kon mij niet verder helpen en zo belandde ik uiteindelijk bij een orthomoleculair therapeut. Zij hield mij een spiegel voor en gaf me handvatten, waar ik haar nog steeds dankbaar voor ben! 

Zo is ook mijn passie voor orthomoleculaire therapie ontstaan. Na de studie orthomoleculaire therapie ben ik de Master opleiding: Klinsch Psycho Neuro Immunologie gaan volgen om me nog verder te verdiepen in alles wat met het menselijk lichaam en gezond te maken heeft. Ik geloof in een integrale aanpak, waarbij voeding, beweging, ontspanning en mindset allemaal bijdragen aan een gezond en gelukkig leven.

 

Ik gun jou ook een leven zonder al deze vervelende klachten. Je staat er niet alleen voor! Laat mij jou helpen zodat ook jij weer jouw droomleven kunt leven.  

Mijn hele verhaal lezen? 

bottom of page